26.6.11

Bülent Ablanın Dudağı Gerçek Aşkın Tercümanı

 Herif-Seni seviyorum

 Bambi-Nekadaaar?

 Herif-Benim bambim diyecek kadar

 Bambi-Azıcıkmış. Bende seni seviyorum

 Herif-Nekadar? 

 Bambi-Bülent Ersoyun dudağı kadar

 Herif-Wuuuu etkilendimm!!!!

25.6.11

Türkiyede Öğrenci Olmak Zor İş


Sözde görevleri bizleri hayata hazırlamak olan öğretmenler tamamen bilgi donanımından yoksunlar. tamamen ezberci bir teknikle bilgiler kafamıza tıkılıyor ondan sonra gel de bu bilgileri kullan İyiden iyiye maddiyata dönen dünya şartlarında bizim geleceğimiz hala üç saat süren bir sınava bakıyor. Her yıl değişen müfredatlarla mı, tahtaya yazdığı soruyu bile çözemeyen öğretmenlemi, yoksa bizleri bunaltan okumaktan bıktıran ezberlediğimiz bilgilerlerle mi Türk gencinden başarı bekleniyor? İnternet kafa de chat yapan sahil kenarında içip içip sızan gençler kınanıyor.Siz nah bulursunuz başarılı öğrenci.

24.6.11

Plaj ve içindekiler

plaj resimleriYaz geldi selülitli ablalar göt göbek salıp uzanıyor güneşin karşısına, koca göbek basen umurularında değil bende yazın bu haline bayılıyorum zaten kimse kimseyi kıçına takmıyor yatak örtüsü büyüklüğündeki bikinisini giyor yinede selilütler kapanmıyor plajlarda sanki balina katliamı var can çekişen balinalar salmışlar kendilerini karaya, birde müziğe kaptırıp kendilerini raksediyorlar birde yakışıklı can kurtaran varsa değmeyin keyiflere.Endişeli anneler de var çocuklar yüzerek uzaklaşmıştır anne suya giremez uzaktan çocuğuna seslenmeye çalışır sesini duyuramaz o anda anne kafasına nasıl senaryolar kurduğu hareketlerinden belli olur el kol hareketleri suya girmeye çalışır geri döner bağırır sonra etrafa bakar çocuğunun boğulmadığını anlar utanır ama bu hareketleri tekrar tekrar yapar taaki çocuğu geri dönene kadar. Birde denizin şımarık kızlarına hava atmak için jet ski aracını kullananlar vardır hız yapmalar falan kızların yeeeeaaaah diye bağırması da arı bir hava katıyor plaja güneşlenen karıları izleyen abazları da unutmamak gerek dubaları geçerek can kurtaranları paniğe sevk edenlerde var  Birde benim gibi malak bir şekilde oturmuş elalemi gözleyenler var onlar candır ciğerdir çünkü ben onlardanım

20.6.11

Rüylar

Rüyalarım bir tuhaf bu aralar gerilim film mi gibi mübarek öyle rüyalar görüyorum ki oscar ödülüne layık hata bir keresinde ülkemizi ele geçirmek isteyen bir kadının evine gitmiştik oda bir kaç cesedi parçalayıp poşetliyor du  napıcaksa artık, metrobüste silahlı çatışmalara da giriyorum arada metrobüste silahlı çatışma çok varya hani etkileniyorum. Filmlerden etkileniyorum desem şu sıralar saçımı kaşımaya vaktim yokken film nasıl izleyeyim en son izlediğim filmi hatırlamıyorum her neyse o kadar gerilim içeren rüya gördüm ama bunun gibi sini görmemiştim gördüm Rüya şöyle; Aynaya bakıyorum oda ne pipim var ama pipi pipi değil kopmuş damarlarla tutturulmuş düzeltmeye çalışıyorum düzelmiyor yarabbim nasıl bir strestir sonra neyse yeter bu kadar deyip uykuya dalıyorum rüyada. Acaba bu rüyanın anlamı ne şu televizyonda rüya tabiri yapan ablaları arayıp sorucam.

16.6.11

GERDAN KONUŞUYOR!!


                                                                   Gerdan haklı beyler..

13.6.11

Seçim Şeysinden Kareler.

Dün seçim şeysi vardı ya he işte ondan dolayı herkes panik içindeydi sabah kalkıp erkenden oya yetişme çabası vardı herkes de ''Bu sefer kesin kazanıcaz'' nidalarıyla etrafta ses kirliliği yapanlar kimisi üzgün, kimisi kazanamayacağını biliyor umutsuz oy kullanıp dışarı çıkıp derin bir ohh çekenler falan sanki orada insana işkence yapıyorlar nedir bu stres ya alt tarafı mührü basıp çıkıcan budur abi .Bu insanlar her şeyi abartıyor yada ben çok umursamazım  Sonra eve geldim kolu komşu sülale bizde hep beraber bakıcaklarmış seçim sonuçalarına sanki maç izliyorlar. Onlar pür dikkat televizyonu izliyorlar.Ben elektrikli süpürge  ile meşgulüm. Hala pür dikkat izliyorlar. Ben elimi sokan sineği sövüyorum. Tayyip amca aldı yeaaaah diye bağırıyorlar. Ben hala küfür ediyorum sineğe.Başkan amcamız konuşma yapıyor herkesin ağzı kulağında izliyor. Ben ay Emine Erdoğan ne giymiş bi bakıyım pööh bet giymiş manyak karı.Sonra onun bunun yorumlarını izleyecekler ne gerek var ki sanki. Bazıları da kenar bucak kaçıyorlar üzgün mutsuz Kılıçtarım kazanmadı öhhöööö diye ağlayanlar da vardı.Bende kulaklık kulağımda bir sağa bir sola gidip geldim . Öyle işte bir şey  tuhaf ama  ben mi tuhaf onlar mı tuhaf bilemedim Birde sokakta bağırarak uyukumu bok edenlerde vardı onlara da kucak dolusu küfürleri mi yolluyorum Bu arada ben hala parmağıma taciz eden sineğe küfür ediyorum sizde edin.

11.6.11

Kucakıma Bilgisayar Alın.

Gülmek için hep çevremi kollarım insanların yaptığı işlerin detaylarına inerim saatlerce çevremdekileri izlesem yinede sıkılmam hatta bazen izlerken katıla katıla gülmeye başlıyorum mal mı lan bu neye gülüyor bakışlarını fırlattıklarında kendime geliyorum.Sadece bulaşık yıkayan bir kadının  iyice izleyince o kadar komik ilginç şeyler ortaya çıkıyor ki. Ama dünyada o kadar önemli şeyler varken oturup bulaşık yıkayan birini seyredip gülüyorsanız siz iyi değilsiniz hem gülmek için bir sürü şey var komedi filmleri komedyenler Cem yılmazlar falan niye bulaşık yıkayan teyzeyi izler ki insan neyim ben piskopat mı şüpheleniyorum kendimden. Her neyse geçen gün amaca mı bilgisayarın başında gördüm ve yanına yaklaştım 

-Naber amca napıyorsun
-İyiyim kızım, ya kendime kucak bilgisayarı alıcam da bakıyorum
-kucak bilgisayarımı??? Höönnkk

Kucak bilgisayarından kastı laptop muş iyi dimi kucak bilgisayarı hatta bayağı iyi gideri var yani.
 
Bir günde köye tatile gitmiştik dayımın arabasında hızla ilerliyorduk ki polis durdurdu  bayağı bi para cezası yedi. Dayım sinirden küpelere bindi polisi yiyecek resmen
-Ben hız yapmadım sizi görünce yavaşladım!!!!
-Burada yazılı işte yapmışsınız hız
-Hayır sizi görünce yavaşladım!!!

Özrü kabahatinden büyük birde haklıymış gibi sizi görünce yavaşladım e demek ki yapmışın hız.

7.6.11

Mini Mini Bir Kuş Konduuu..


Ben hayvan seviyorum hemde çok, hayvan olsun da ne olursa olsun, şu kolu bacağı yüzü hatta gözü bile olmayan solucan dahi sevimli gelebiliyor bana, kuma girişi çıkışı kıvraklığı Shakira gibi maşallah işte bu şekilde ırkçılık yapmadan bütün hayvanları severim ondan olsa gerek ki hayvanlaşmış adamlar ilgimi çekmiştir hep. Ne biliyim goril öküz deve kuşu sıfatını almış heriflerle bolca tanışıp kaynaştım.Her neyse ben bu hayvanları seviyorum ama uzaktan yok kedinin maması köpeğin kakası falan hiç uğraşamam. Canım hayvan sevmek istedimi hayvan sever yan komşumuza gaz veriyorum odada biraz mallık var  iki gün sonra alıyor o bakıyor ben yararlanıyorum gerçi kendim alsam hiç bakamıyorum bir keresinde fanus aldım bütün insanlığa yetecek kadar da yem aldım bir adette süs balığı aldım iki gün dayanamadı bana öldü e bari yem ziyan olmasın dedim bir tane daha aldım..Diğerine bakmadım öldü diye bu balığın 7/24 suyunu değişip bolca yem verdim bir kaç gün sonra ters yüzmeye başladı oksijensiz kaldı diye elime alıp bildiğimiz pipet le suni teneffüs yaptım oda bir kaç gün dayandı. Ha bu sefer yaşayacak derken  17 tane balıkçık öldü ama bir tanesi bir yıl yaşadı ölmedi benim sevgimle hayata tutundu ama sonra öldü. Her neyse işte bir gün eve geldiğimde çok sevgili ablacım bana hediye olarak bir muhabbet kuşu almış lan sana bana muhabbet kuşu al diyen mi vardı onun yerine yaz geldi güneş kremi alsan daha kafiydi yeaaa diyorum ama içimden, dışardan mecburen teşekkür edip çok sevindi rolüne gireceksin bende ayy çok güzel teşekkürler falan filan ama içim kan ağlıyor kim uğraşıcak bunla diye bir yandan da o şeker suratını görüyorum iki arada bi derede kaldım ama hediye hediyedir mecburen sevinmiş gibi yaptım ama çokta tatlı yemyeşil tüyleri kocaman gözleri var çokta korkak sanki bir şey yapıcaz ya gel elime diyorum yeni gelin gibi nazlar cilveler uçuşmalar en sonunda dayanamayıp avucuma aldım bi bağırmaya başladı ki sanki şey yapıyoruz töbe yaa fatma gül okadar bağırmadı gerizekalı şey çok sinirlendirdi beni bir kaç gündür yüzüne bakmıyorum özür dilemek istiyor uzaktan uzaktan bakıyor ama cesaretini toplayamadı dahalık. Bir demet çiçekle gelip özür dileyene kadar bakmıyıcam yüzüne ama yüzüne kurban çok komik tipi var adını da şey  koydum Hiç bir şey her kez istediğini söylesin iyi dimi hatta bayağı iyi, güzel yani..

6.6.11

Siyasi Şeyleri Küfür Küfür küfür.

Ey şarkısıyla türküsüyle bayrağıyla fotoğraflarıyla görüntü kirliliği ses kirliliği oluşturan siyasi parti adaylarımız soruyorum size. Hangi fotoğrafta güzel pardon yakışıklı çıktınız diye oy topladınız hangi şarkınız insanları coşturdu. Peki her köşede gözümüzün içine giren bayraklarla elinize ne geçti. Nemi geçti söyleyeyim. Efenim her fotoğrafınızı gördüğümde her şarkınızı duyduğumda sülalenize çok müstehcen ama çok müstehcen cümleler kuruyorum hatta bazen öğretin bana da küfür edeyim diye sokak çocuklarının yakasına yapışıyorum çünkü küfür arşivim sizin için yeterli değil  bayağı geniş bir arşiv ama size yetmiyor neyse yinede saolun sizin sayenizde bayağı bir genişledi arşivim lan Şimon peres denen gergedanı bile sövsem şeyi kaşınır o şekil yani .Tam uykuya dalarken  sokaktan geçen parti arabasından çıkan müzikle uyanan üst komşu'un bebeğinin çığlıklarıyla  Oda doğuracak başka ay bulamadı  insan ayarlar bebeği yaparken ne zaman doğacak diye  uyanmak ne demektir bilir misiniz? Veya sokakta eski sevgilinizin yeni sevgilisini öldürmeyi sonrada eski sevgiliniz öldürüp ibretlik diye asmayı düşlerken arabadan çıkan sesle irkilmek dürtülmek  ne demektir bilir misiniz? Veya burada film afişi vardı ne oldu ona neden bayrak var neden afiş yok anne burada afiş neden yokkkk nidalarıyla pöyükürdünüzmü sokakta? Birde kapı kapı dolaşıp bir şeyler veriyorlar ya deli oluyorum, çocuk mu kandırıyorsunuz bunca yıl kimsenin aklına gelmeyiz seçim yaklaşınca kırk yıllık kanka oluruz her neyse hepinize bolca küfürler ve saygılar. size değil haa parti şeysine küfür dedim. Kocaman kocaman öpüyorum.





5.6.11

Geberiyorum Duymuyor Kimse.

Yok yok bu korkunç hastalık peşimi bırakmıyıcak burnumdan akan sümükler götüm kadar şişmiş bademcikler duymayan kulaklar intihar sebebi. Tam iyi oldum derken tekrar başlıyor hele birde uyurken sıtma tutuyor o zaman geberiyorum uyansan uyanamıyorsun uyusan uyuyamıyorsun, kasılıyorum kasılıyorum ter buran içinde uyanıyorum birde zordan çişmi geliyor ne oluyorsa artık çişi tutma çabası da var , çişe ramak kala uyanıyorsun o iki üç adımlık tuvalet yolu bir aylık yok gibi geliyor insana . Dün gece koltuk da uykuya kalmışım sıtamayla ve çişimin gelmesiyle kalktım ama tuvalete gitmeye mecalim yok çok üşüyorum kimse yok bağırıyorum bağırıyorum duyan yok ay bi korktum gebericem diye  birde çorabımı çıkardım ayağımı gördüm geberdim korkudan bembeyaz olmuş ölü ayağı gibi çok gördüm ya ölü ayağı.  nasihat yazmamaya karar verdim ama mecalim yoktu yazmaya çokda bi nasihat'm yoktu zaten kıyafetlerimi benle birlikte gömün diye demiştim anneme zaten hatırlar o inşallah dedim birde burnum acayip üşüyor ben burnuma bir şey örücem ya normalde de  hiç bir yerim üşümez o burnum üşür kıp kırmızıda olur.Sıtma tutmuş ayaklarım ve burnum donuyor ayaklarım bembeyaz burnumda kıpkırmızı birde traktör çarpmış baykuşa benziyorum zaten alt komşumuzun küçük gıcık bir oğlu var açmış garfield sesi duyuluyor. Benimde zihin altım hemen her filmden etkilenir ya atmosfer tamdı ışıklar kapalı baykuşu andıran bir kız ayakları üşüyo bağır çağır duyan yok alt komşudan gelen garfield sesi bu ses pek uymadı  genele de çığlık falan gelirdi sadece lazanya yiyelim geliyodu ama olsun tam ölme anıydı madem herşey hazır öleyim bari dedimki annem elinde bir bardakla belirdi alinde sadece bardak yoktu  kafam kadar bir ilaçta vardı o ilacı içerken çektiğim işeknceler anlatılmaz yaşanır bu yüzden anlatmıyorum yaşmak isterseniz kafanızı ölçün biçin hamur yoğurun kafanızın ölçülerine göre şekil verin ve için işte yaşamış olursunuz.