29.8.11

Büyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarında öperim çıtırların? Her  neyse...

                                    Bayramınızı kutlar mutlu huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
                                                                                 Sizi seviyorum.

Prenses Mim

Canım cicim Mia'cım beni mimlemiş teşekkür eder yanaklarından mıncırdarım. Aklıma gelmişken sorayım mim'in açılımı nedir bilen varsa beri gelsin zira çok merak etmekteyim arama motorunda da bi cevap bulamadım.

Dönelim mim konusuna Hangi Prensessin?


cindirella/külkedisi
[ ]
Cok ev isi yapma lazim
[ ] Ebeveynlerinden biri vefat etti
[]süslenmeyi seviyorsun 
[] hayvanlari seviyorsun
[ ] annen cok sert
[ ] seni kiskanan kiz kardeslerin var
[ ] görüsünü söylemekten korkuyorsun
[ ] ayakkabilarini bikere arkadasinin evinde unuttun
[ ] sari sacin var

Jasmin/Yasemin
[] Baban zengin/ önemli biri
[] aptal degilsin
[ ] sen ötekiler gibi degilsin, degisiksin
[] hayatta parasi cok oldugu icin birisiyle evlenmessin

[ ] kendine cok hedef koydun
[ ] fazla arkadasin yok
] özgürsün
[] ebeveynlerin hayatini kontrol etmek istiyor 

[ ] zenginsin


Ariel
[ ebeveynlerinin seninle ilgili beklentileri cok [kurallara uymaya calisiyorsun ama zor geliyor
[ ] kiskirticisin azcik
[ ] 3ten fazla kardesin var
[ ] bir sey topluyorsun [] uzun sacin var
[ ] ev hayvani olarak balikin vardi 
[fazlaca meraklisin
[ ] cok safsin, herseye inaniyorsun


Schneewittchen / Pamuk Prenses 
[ cirkin olmadigini biliyorsun

[ ] annen bazen seni kiskaniyor
[ ] az kalsin öldürülüyordun bi kere
[ ] Gida zehirlenmen vardi bikere
[ ] kisa sacin var
[ ] herkesle gidersin, tanimadigin insanlarlada
[ ] tüm arkadaslarin farkli
[]severek konusuyorsun 

[ ] disarida icerden daha mutlusun


Mulan/Mulan Savaşçı
 Prenses
[ ] erkek fatmasin
[ ] ailen/arkadaslarin biraz daha kiz gibi olmani istiyorlar
[ ] baska biri oldun bikere,kendin oldugun gibi olmadin
[ ] birisiyle kavga ettin
[ ] evden kacmayi düsündün
[ ] ebeveynlerin senin hayatini planliyorlar
[ ] iyi zamandan daha cok kötü zamanin vardi
[] aileni okadar cok seviyorsun ki, onlari korumak icin herseyi yaparsin 


Dornröschen/Uyuyan Güzel


[ ] ebeveynlerin olmadigi insanlarla beraber yasiyorsun
[ ] az kalsin genc ölüyordun
[ ] sen nazik, sevgidolu ve düsüncelisin
[ ] sarki söyliye biliyorsun
[ ] hafta sonlari gec saate kadar uyuyorsun
[ ] cogu zamanini disarda gecirmeye calisiyorsun
[ ] manevi evlatsin, ebeveynlerin esah ebeveynlerin degil
[ ] cok romantiksin
[]pembe en sevdigin renklerden biri 


Pocahontas [] büyük illeri gezmeyi seviyorsun 

[ ] dindar degilsin, daha cok spiritual 
[]seninle ayni kökenli(türk) olmayan birisiyle ciktin

[ ] ailenden birini kaybettin
[]ebeveynlerin seni cok koruyor

[ ] ailenden biri savasta su an 
[]dogayi seviyorsun

[ ] siyah saclarin var
[]daha güzel daha exotik bir yere tasinmak isterdin

***                                                                                                                 ımm farkındayım kalpleri karınca'dan çaldım :)


Şimdik ;blogger de ne prenesler varmış 
cindirella/külkedisi;2
Jasmin/Yasemin;4
Ariel;4
Schneewittchen / Pamuk Prenses;2
Dornröschen/Uyuyan Güzel;1
Pocahontas; 5


Galip gelen Prenses Pocahontas Kendisiyle pek tanışmıyoruz ama çok ortak yanımız varmış.

mimlediklerim; Bir biberin tomurcuğundan çıkan nağmeler  Ysm  Birde Üsturupsuz yazar Ve Geri kalan herkes.


Birde bu kızlara özel bir mim erkeklerede günah Hangi prens'sin diye de bir mim icat edin ben üşeniyorum. 

25.8.11

Başımı Kel Yapıp Kınamı yaksam?




Ben ne biçim bi insanım isteklerimi yerine getirmezsem çatlarım patlarım.Canım çikolata istese ille yiyicem böyle pis bi huyum var yani. Geçen sene saçlarımı kesmek istedim ve kestim bu yaptığım aptallık farıkındayım oysa çok güzellerdi sokakta gezerken gelen geçen çekip çıt çıtmı bunlar diye sorardı neyse pişmanım yani güzel olduğunu biliyordum ama canım kesmek istedi ve kestim şimdi uzadı ama eskisi gibi değil ve şimdi saçlarımı üç numaraya vurmak istiyorum  şimdiki kadar güzel olmaz ama fenada olmaz her neyse kara verdim sanırım ama bayramdan sonra keserim sonra dede babaanne derdi çekemem yok ne oldu kafana yok erkek gibi oldun falan bizimkiler çok konuşur da. Belki fikrim değişir yok yok değişmez. Her neyse bugün cesaretimi topladım ve dolabımın karşısına geçtim birinin onu düzenlemesi gerek aldı başını gidiyor düzenlemeye başladım ama abartmıyorum tam 7 saatimi aldı ütüsüdür düzenidir oyudur buyudur canım çıktı hem ben kendimden habersiz ne çok kıyafet almışım  o kadar çoklar ki.  E her gördüğüm şeyi alırsam öyle olur tabi hiç giymediklerim etiketi üzerin de olan bir sürü şey sanırım onları birilerine hediye etmeliyim ama hiç birinden vazgeçemiyorum evlat sevgisi gibi mübarek birde ben çok kıyafet giymem anca bir yerlere giderken evde yılardır giydiğim pijamalar var ve onları çok seviyorum rahatlar bikere ama onları beden başka kimse sevmiyor üstelik annem onlardan nefret ediyor hem giymiyorum hemde alıyorum buda kötü giymeliyim artık ve onları çöpe attım artık eski bir şeyim kalmadı evlat acısı gibi geldi hatta yas tutmam gerek. He birde bugün annemin bana söylediği bir şey var bir türlü anlayamadım ne anlama geliyor ''Sen benim istediğim kişiyle evlenmezsen kendi istediğin adamla evlenemezsin'' Bu ne demek şimdi iki keremi evlenicem ben?

Birde fotoğraf makinesi alırken adamın biri demişti aldıkça daha iyisini istiyicen hastalık gibi bir şey bu meğer haklıymış. şimdi kolum kadar merceği olanlardan istiyorum çok şey istiyorum farkındayım.

 

23.8.11

Ben Korkmadım Panikledim.

Siritollerod10_large
Dün iftarda ablamla eniştem bizdeydi dönerken bensiz evlerinin tadı olmadığı evde huzur kalmadığını ben olunca evleri cennet bahçesine döndüğünü söylediler. Bana yalvardılar yakardılar onlara gitmem için ikna ettiler. Tamam ya böyle olmadı, sadece canım sıkıldı ve ablama gitmek istedim her neyse bindik arabaya ablamla eniştem bir olup benimle dalga geçmeye başladılar  eniştem kuzeninin bana aşk olduğunu söyleyerek beni çileden çıkardı zira o herifin yanından geçmeye bile tahammülüm yok bende oldukça şımardım bunlar işi abarttılar ben bir şeyler söylemeye çalıştıkca kahkaları atıp beni susturuyorlar bende durdur arabayı inceem yeeaaağ demeye başladım sonra uzunca bir tünele girdik durdur arabayı incem incem diye kuduruyorum nereden bilebilirdim ki durduracağını bi bakatım arabayı durdurdu oha ne lan falan diyorum ama inmezsem karizma çizilecek karizmamı çizemezdim ya hem insem de gitmez sonunda beni alacak diye ini verdim ilk defa bi tüneldeydim bayağı bi uzun tünel ben yarısında bile değildim gece ve kimse yok arabalarda geçmiyo bi baktım eniştem bastı gaza gidiyo bişey yok bambi dönecek bambi diye tesseli veriyorum kendime bi baktım arakadan da bi araba geliyo
durdu duracak gibi bi hali var yani yeterince ilgiyi üzerime çekmiş görünüyodum enişteme bağırıyorum duymuyo sonunda nasıl bir çığlık attıysam artık eniştem de araba da durdu tabana kuvvet koşutum bindim arabaya benim korkudan canım çıkıyodu onlar hala kahka atıyolar ya ben korkmadım aslında arkadaki araba şey etti mey etti dedim kem küm ettim onlarada malzeme oldu tabi.

Yol boyunca trip attım burnumu şişirdim pek de becermem ama alışmalıyım lazım oluyo arada burun şişirmek trip atmak. O değilde fotoğraf çekilmediğime yanıyorum ben sonuçta bidaha tüneli nerden bulabilirm kiiii

20.8.11

Sevmemmedimse Vardır Bir Sebebi. Haribi Sebebi ne la ?

Ben herkesle anlaşan sohbet eden ettiği sohbetten haz alan bir insanım birini sevmiyorsam vardır bi sebebi! Ve ben amcamın karısını sevmiyorum hemde öyle böyle değil o konuşurken uyusam uykulara dalsam yok olsam yerin dibine girsem nasıl bi konuşma tarzı varsa fıtık ediyo beni ve galiba o da beni sevmiyo hissediyorum. Canım cicim çok iyi anlaşıyoruz modundayız ama içten bi savaş var aramızda ben neyden haz etmiyosam hepsini biliyo ezberlemiş kadın. Geçen yıl onların oturduğu şehirde gezmelere gittmiştim 42 gün kaldım ve onlarda 1 gün kaldım oda çin işkencesiyle ya nası bi verem kadınsa ille bize gelecen gelmiyorum diyorum amcama gaz veriyo onlara gitmedim diye beni hiç aramayan babaannem bile aradı o kadar yani sonunda gittim, gittim ama bi halt olmadı bi gün kaldım diye abartmıyorum 1 sene boyunca ne kadar telefonla konuştuysak hepsinde bana nisbetler yağdırıyo en sonunda tamam gelecem bre kadın kalacam sizde 10 15 gün yaparsın rahat bir şekilde işkence gözün doysun diyerek kendimi işkencenin kollarına attım. anlamadığım şu hiç anlaşamıyoruz ve ille beni yanına istiyo. Ve bu gün bizdeler iki çocuğu bir adet amca ve bir adet korkunç yenge! Bana yapmadığı işkence kalmadı geldikleri 3 gün oldu ama ömrümü yedi bitirdi, Ve amcamda öyle.
  Erkekler oyuncak hamur gibidir nasıl şekil verirsen öyle kalır.  Annesine bak kızını al diye bir söz vardırya bence annesine bak oğlunu al olması lazım erkek evlenene kadar annenin tıpkısıdır evlendikten sonra karısının kopyası olur. Amcamda öyle geçen gün bana ''Bambi şişmanlaşmışsın sen'' olcak şey mi lan bu hemde şişmanlaşmışsın sen diyo insan kilo aldın falan der üstelik zayıfladım gerizekalı şey kıvanç tatlıtuğu andıran suratına bi patlatıcam Bülent ersoyu andıracak!  Şu son 3 gündür bütün düzenim yıkıldı bitti gitti bilgisayara yaklaşamaz oldum bu gün bir oturdum pc'ye Arkamdan yengem Bambi yeter kalk ordan ! Diye emirler fışkırttı yüzüme yüzüme manyak karı oturup onunla ilgilenicem o kunuşucak ben dinliyicem ve bana anlatığı şey amcamla yatakta neler yaptığı gerizekalı hatun duymak isteyeceğim en son şey bu!

Ve sürekli peşimde telefonla konşuşuyorum odan çıkar çıkmaz tam karşımda kimle konuştun ha?? dışarı çıktım eve gelince nerdeydin ha?? pc'ye oturduğumda kiminle konuştun o kimin fotoğrafı ha? sürekli bi kollama halleri beni takipte her an gözetimindeyim.

Üstelik bu kadına herkez hayran. Evet herkez hayran annem, kolu komşu, o bu şu bi ben nefret etmiyorum tabiki benim gibi sevmeyenlerde var ama sayıları yok denecek kadar az. Ama ben bu kadını sevmeye çok çalıştım uğraştım uğraştım olmadı ben iyi olmaya çalışıyorum ama her defasında beni biraz daha verem etti en soununda aramızda iç savaşı ilan ettik.

Hem ben bi aralar misafir perverdim ama bunların gitmesini dört gözle bekliyorum Pazartesi günü gidecekler allam nolluur işleri çıksın erken gitsinler Amin.

14.8.11

Vasiyetim.

Dün akşam dışarı çıkacaktım tabi her zaman ki gibi geç kaldım yetişmeye çalışıp hızlı hızlı giyinmeye çalıştım o aceleyle evden nasıl çıktığımı hatırlamıyorum asansör doluydu merdivenleri kullandım aşağı indim ki bi baktım telefonum yok ne büyük talihsizlik dimi hemen geri döndüm asansörü çağırdım kapı açıldı o hızla içeri giriyordum ki fark ettim asansör dolu tıkış tıkış hemde bir sürü ergen kız lan sanki binanın bütün kızları asansör de toplanmış. Tamam siz çıkın merdivenleri kullanırım ben dedim ama oradaki 150 kg civarı bir abla tuttu kolumdan attı beni içeri ya tıkış tıkış dolu nefessiz kaldım. Bütün kızları asansörde toplayıp öldüren bi hatun olabileceği akılma gelmedi değil hani ama öldürse niye asansörde öldürsün ya o kadar yer varken her neyse. Ha durduk ha durduk derken dank! diye bir ses geldi eyvah sıçtık! Dedim der demez bütün kızlar bi çığlık atmaya başladı o an yer yarılsa da dibine girsem o ne lan Çin işkencesi gibiydi orada havasız kalmaktan daha kötüydü onların çığlıkları. Tabi etine dolgun ablamız hemen işe girişti asansörün telefonundan birilerini aradı kapının önüne geldiler ama asansör bir türlü açılmıyor. Çilingirin gelmesi bi saat sürdü zaten birde sıcak oldu göt kadar asansörde bilmem kaç tane hatun. göya  hızlı çıkmaya çalışıyodum evden Acele işe şeytan karışır derler ya doğruymuş acele olmasaymışım telefonumu unutmasaymışım ah ne güzel olardı. Her neyse biz o asansör de yarım saat bekledik baktım bütün kızlar kelem defter haşır haşır bir şeyler yazıyorlar napıyosunuz dedim vasiyet Yazıyoruz dediler lan mal mısınız zaten korkuyorum ne vasiyeti diyorum ama onlar yazıyo bende yazmalıyım diye çantamı karıştırıyorum yok bir tane bile kalem çıkmadı bende aldım elime ruju hep filmlerde rujla yazarlar çok da güzel durur vasiyete de ayrı bi hava katar dedim rujla aynaya Kıyafetlerimi benimle birlikte gömün ayakkabılarımı da. .Yazdım çok içli bir vasiyet dimi? Sonra bayağı bi havasız kaldık ama panik yapmayın ölmedim. Neyse ki çilingir abimiz geldi kapıyı açtı da çıktık. Çıktığımız da kapının önüne tüm bina toplanmıştı uv o kadar utanç vericiydi ki birde aynadaki yazıyı görüp gülme krizlerine girdiler. ne ya ölüyodum ben orada napabilrdim ki.

8.8.11

BukalemunYada

Dün eve gittiğimde evde deprem olmuş gibi bir hal vardı  ne oldu anne dedim babaannem atıldı kendini süper kahraman sanıyordu eve giren kertenkeleyi dışarı atmıştı. Kaçıncı kattayız ne işi var lan bu kertenkelenin burda demeye kalamdan komşu kapıyı çaldı '' Kızımın bukalemunnu kayboldu gördünüz mü acabaağğ çokta pahalıya almıştım ''  Dedi. O değilde kertenkele ayyh kertenkele diyorum bende, bukalemun bizim eve nasıl girdi ve şimdi nerede.

4.8.11

Ruhu genç

Bazı insanlar hiç yaşlanmaz buruş bedenleri olsa da ruhları hayli bi gençtir. Geçen gün msn adresimde hep var olan ama hiç konuşmadığım biri dikkatimi çekti bi selam verdim kimsin nesin derken bayağı eğlenceli bi adam olduğunu anladım çok uyumluyduk her fikrimiz aynı acaip komik tecrübeli olgun eğlenceli falan ben bundan hiç fotoğraf istemedim istemeye korktum kim bilir ne çıkacak diye bir gün bana cam yolladı hemen kabul ettim tabii birde ne göreyim dedem yaşında bi adam oha falan oldum ben bununlamı konuşuyodum diye bi afalladım  Allah tan ben cam açmamıştım ilk dediğim şey sen evlisin dimi? oldu evli adamın hali belli oluyor evet dedi iki çocuğu varmış ve kötü olan kısımı biri benimle yaşıt ibne herif karısına yazık değil mi çok acıdım karısını ve hemen sildim msn adresimden taabi ondan sonra bir sürü kişi ekledi nerden buldunuz msn adresimi diye sorunca leznet mi ne varmış orada dağıtıyo msn adresimi bunadı bunadı yaşlılık aklını başından aldı sflkmfdlkjfggj

2.8.11

Bu arada Yemek Seçmek Hastalık mı?

Ben yemekleri rezil eden bir aptalım kabulumdür. Çok mızmızım yemek konusunda bu huyumdan nefret ediyorum çoğunlukla aç kalıyorum annem tam bir sebze vitamin manyağıdır ve ben kesinlikle sebze yemem mesela şu yaşıma kadar hiç domates karpuz kavun yemedim yiyemiyorum elimde değil çok güzel bi görüntüleri kokuları var ama yok gel bunu mideme anlat tam cesaretimi toplayıp yiyicem midem inatçı bir çocuk olup ağzını kapıyor ve yemekler geri tepiyor.

Bugün iftara yakın annem döktürmüş döktürmüş ama kendine göre ben o yemekelerden birini bile yiyemiyorum hem acım hem uyukusuz adeta çıldırdım istediğim yemek yok ne yiyicem ne yiyicem diye dolanıyorum evde dışarı çıkıp yememde  inat ettim bir sürü çeşit yemeği beğenmeyip kendime makarna yaptım onunda tuzunu koymayı unuttum. Dediğim gibi bu huyumdan nefret ediyorum insanlar kuru ekmeğe muhtaçken bizim sümüklü bambi yemek beğenmiyor. Vicdan azabı çekiyorum dünyada beğenmediğim yemeği bulamayan bir sürü insan var. çok şımardın kızım sen bi gün aç kalıcan. gerçi bi gün aç kaldım bir keresinde yurtta kalıyordum yemekler berbattı ve iki gün hiç bir şey yemedim açlıktan ağladım ama yine yemedim bu inatmıdır nedir bilmiyorum ama her neyse hiç hazzetmiyorum. Bende yemekleri sevsem bende her önüme geleni yesem ne güzel olardı:(((