25.8.11

Başımı Kel Yapıp Kınamı yaksam?




Ben ne biçim bi insanım isteklerimi yerine getirmezsem çatlarım patlarım.Canım çikolata istese ille yiyicem böyle pis bi huyum var yani. Geçen sene saçlarımı kesmek istedim ve kestim bu yaptığım aptallık farıkındayım oysa çok güzellerdi sokakta gezerken gelen geçen çekip çıt çıtmı bunlar diye sorardı neyse pişmanım yani güzel olduğunu biliyordum ama canım kesmek istedi ve kestim şimdi uzadı ama eskisi gibi değil ve şimdi saçlarımı üç numaraya vurmak istiyorum  şimdiki kadar güzel olmaz ama fenada olmaz her neyse kara verdim sanırım ama bayramdan sonra keserim sonra dede babaanne derdi çekemem yok ne oldu kafana yok erkek gibi oldun falan bizimkiler çok konuşur da. Belki fikrim değişir yok yok değişmez. Her neyse bugün cesaretimi topladım ve dolabımın karşısına geçtim birinin onu düzenlemesi gerek aldı başını gidiyor düzenlemeye başladım ama abartmıyorum tam 7 saatimi aldı ütüsüdür düzenidir oyudur buyudur canım çıktı hem ben kendimden habersiz ne çok kıyafet almışım  o kadar çoklar ki.  E her gördüğüm şeyi alırsam öyle olur tabi hiç giymediklerim etiketi üzerin de olan bir sürü şey sanırım onları birilerine hediye etmeliyim ama hiç birinden vazgeçemiyorum evlat sevgisi gibi mübarek birde ben çok kıyafet giymem anca bir yerlere giderken evde yılardır giydiğim pijamalar var ve onları çok seviyorum rahatlar bikere ama onları beden başka kimse sevmiyor üstelik annem onlardan nefret ediyor hem giymiyorum hemde alıyorum buda kötü giymeliyim artık ve onları çöpe attım artık eski bir şeyim kalmadı evlat acısı gibi geldi hatta yas tutmam gerek. He birde bugün annemin bana söylediği bir şey var bir türlü anlayamadım ne anlama geliyor ''Sen benim istediğim kişiyle evlenmezsen kendi istediğin adamla evlenemezsin'' Bu ne demek şimdi iki keremi evlenicem ben?

Birde fotoğraf makinesi alırken adamın biri demişti aldıkça daha iyisini istiyicen hastalık gibi bir şey bu meğer haklıymış. şimdi kolum kadar merceği olanlardan istiyorum çok şey istiyorum farkındayım.

 

6 yorum:

Krnc dedi ki...

Sen benim istediğim kişiyle evlenmezsen kendi istediğin adamla evlenemezsin
sanırım evde kalacağını müjdeliyor :))

okula kazıtılmış saçla gidebiliceksen eğer kestir.Ama kestiğin günün akşamı büyük hüzün ve pişmanlık yaşarsın bence.İyi düşün:)

BAMBİ dedi ki...

Gidebilirim o saçla, ve o pişmanlığı bir kere yaşadım ben :( Nası bir aptallıktır ki bir daha istiyorum.

Krnc dedi ki...

Demek ki çok fazla pişman olmamışsın:)))
Ama onun yerine farklı renk veya model denemen daha keyifli olur bence,yine de sen bilirsin tabi :)

modafobik dedi ki...

Aynen aynen sanki beni yazdin yaa..
Bu arada mutlu bayramlaar :))

Mia Wallace dedi ki...

mimlendiin :)

BAMBİ dedi ki...

Karıncam daha nasıl pişman olunur bilmiyorum :D Ama dediğin gibi farklı renk oalbilir.

Modafobik sende ölyesin demeek :D Sanada hayırlı bayramlar :)


Miacım gördüm beyb hemen cevaplıycam :D