9.7.11

Peki ya torunlarıma ne anlatıcam?

Herkesin bir haikayesi vardır çocuklarına torunlarına anlattığı baızları da roman olur benim babaannemin bile var dedem kaçırmış gemide saklamış babaannemi babası mahkemeye verince öldürürüm babanı ben kendim kaçtım de demiş babanemde demiş sonrada babası küsmüş sevmediği bir adamla evlenmiş sonradan sevmişmi bilmiyorum ama ondan birsürü çocuk yapmışlarkız büyü sonra o çocuklardan bir tanesinin nur topu gibi bir kızı olmuş o büyümüş büyümüş bambi olmuş tabi nur topu gibi kalmamış pimpirikli bi hatun olu vermiş çok içli dimi? Neyse konu bu değil. Konu ben torunlarıma ne anlatacağım? Gün gelecek torunlarım olacak peki ya ne  anlatıcam evden okula okuldan eve çıtırları süzen seven ayrılan evlenen çocuk yapan babaanne olan klasik bir hayatmı alsa olmaz efenim benimde ne az pamuk prenses gibi çilekeş bir hikayem olmalı bir kaç adet düşündüm



                  İsyankar
Evden kaçıp anneme isyan edicem bir herifle sevişip hamile kalıcam sonra herifin böğrünü tekmeliycem sonra kıvran da kıvran püüf çok sıkıcı hem anneme niye isyan ediyorumki ben? 


                 Kül kedisi

Yadaa bir eve temizlikçi olarak gireyim malum bu yaştan sonra üvey anne falan hiç çekemem Hı işte o evinde genç yakışıklı bi herifi olsun sonra ben buna yazılıyım tabi temzilikçi olduğum için bana bakmasın sonra herifin doğum günü partisi olsun bende süslenip gidim sevsin beni evlenelim nasıl ama ? Ya bir kere ben temzilikten ne anlarım hem doğum gününe kalmaz atarlar beni birde bu devirde evde yakışıklı ulmak zor buda olmazz..

    Bunu bir şeye benzetemedim
Yada şarkıcı olayım zengin ünlü falan fakir ama gururlu bir herife aşık olayım.. Ayy tamam tamam sustum zaten sesim bildiğimiz gergedan sesi.

 İşte böyle namıma yakışıcak bir hikaye bulamadım namıma deyince kendimi bir anda şey hissettim kraliçe falan ay nasıl kibirlendim.




4 yorum:

Adsız dedi ki...

WE KNOW!
WE KNOW!
EMERIL and RACHEL RAY are PEDS?
JESUS.
That is their HAT?

Adsız dedi ki...

if Rachel Ray is a PED....BILLIONS with ,Emeril's, will make the dead " smile".

Adsız dedi ki...

ne şanslı torunların olacak, bu yaşta onlara ne anlatacam diye torunlarını düşünen başka bir babaanne var mıdır ki yeryüzünde :D

BAMBİ dedi ki...

Yoktur herhalde napiyim düşünceli bir büyük anneyim. Benim tornum olmak herkese nasip olmaz :D