30.5.11

Kadınmı Adammı

Evet efenim geçen yaz geçirdiğim tramvayı sizlerle paylaşıcam sabredin ve okuyun. Hı şimdi biz üç beş dokuz on karı toplandık tatile gittik, cıvıl cıvıl bebeler falan derkene bizim kaldığımız otelde bir bebek keşif ettik kaşı gözü gül yüzü bebek gibi bebek o biçim yani siz anlayın, birde havasından geçilmiyor hiç bi kıza bakmaz kesmez kimseyi hep erkek arkadaşlarıyla felan kıçı kalkık bişi. İşte bizim tayfa olaraktan buna abayı yakmışız aramızdan kurban seçip herife yoluyacaz diye anlaştık, sonra bu kurbanın ben olduğumu anladım çıldırdım tabi hayatta gitmem nidaları pöykürdüm ama gazla çalışan bir varık olarak hemen gaza geldim, bir baktım masanın karşısındayım ve karşımda kusursuz yaratılmış bir adam, Panik yaptım elim ayağıma dolaştı ne diyecem niye buradayım, oda ne istiyorsun buyur dercesine bakışlar fırlatıyor bana ,dayanmadım ne olacaksa olsun dedim gözlerimi kıstım kızların öğrettiği cümleleri söyledim tam hatırlamıyorum ama işte ben senden hoşlanıyorum falandı       herhalde,ve  oh be sonunda dedim diyerekten açtım gözlerimi oda hiçbir tepki vermeden elimi tuttu aldı elimi göğsüne doğru götürüyor bir şok oldum kaskatı kesildim öyle bakıyorum napacak diye aldı elimi koydu kalbinin üstüne Kesin bu kalp senin için atıyor yada bu kalp başkasına ait yada durdu atmıyor yada burada kalp yok off ne diyecek bu diye düşünürken bir anda elimde bir yumuşaklık hissettim oda ne kalbi dışarıdamıyıdı bunu hem bu kadar büyük kalp olurmuki  yo yo bu kalp değil öyleyse ne dedim ve bir gıdım sıkı verdim o an anladımki o bebenin ne kalbi ne de pipisi var o bir meme!!! Şoka girdim hiç bir şey söylemeden uyur gezer gibi kalktım masandan dışarı fırlattım kendimi çok pis utandım kaç gün kendime gelmedim kızla göz göze geldiğimde hep kızarıyodum ne kötüydü lan. o değilde o nasıl saklıyor koca koca memeleri nasıl beceriyor erkek gibi davranmayı yüzünde kıl bıyık yok ama tıraş olmuş adam siması var o kadar erkek işte sapına kadar değil ama yarısına kadar erkek bir kıza aşkımı itiraf ettim.. Yani sevdiğim adam yani kadın yani adam sandığım kadın adam çıktı.

15 yorum:

Kaka Kuka dedi ki...

Bu ayırımı nasıl yapamadın ya. Bir erkekle bir kadın arasında dağ kadar fark olur yok artık !!

BAMBİ dedi ki...

Bu o ayrımı aşmıştı bildiğimiz adam ya mimikler felan sadece ben değilki hepimiz adam sandık sende görsen adam dersin:D

Kaka Kuka dedi ki...

Ben kokusundan anlarım onun adam olup olmadığını :)

BAMBİ dedi ki...

Zac efron gibi bişeydi

BAMBİ dedi ki...

hiç koklamadımki tam koklucaktım memsi elime dedği gerek kalmadı zaten

Kaka Kuka dedi ki...

Hehehehe yarıldım ya benzetmeydi o koku olayı gidip onu koklayacak değilim kokarca gibi tabikisi de :)))) Ama bayanların bayanı anlamayıpta erkek sanmaları çok büyük bir şokkk .. Utanmalısın çok hemde.. :))

Kaka Kuka dedi ki...

Yakışıklı karı mı olur ya :) Gidip senden hoşlanıyorum mu dedin hehehehehehe :))) O da aldı elini memesine götürdü.. Olayın hepsi bu değildir bence sakladığın diyalogları da açıkla hemen ! :)))

BAMBİ dedi ki...

ahahahhaa geberdiim.Bazı yerler kesildi ama çıklanması gereken bi diyalog yok :D

Kaka Kuka dedi ki...

Sen memeyi hissedince bisey soylemedin mi ? Elini tuttu memesine götürdü sonra sen ağlamaklı bir suratla yerine mi geçtin yani :))) hehehehe :) İlla ki bir iki laf söylemiştir. Merak ettim ya söylesene hadi ne söyledi ???

BAMBİ dedi ki...

Yo cidden söylemedi yada söyledi o an çevrim dışı olduydum söylediysede duymadım.

Kaka Kuka dedi ki...

Hahahahahaha :))) Gece gece güldürdün beni .. Bende sakalları olan kız gördüm yeminle benim sakallar kadar vardı sakalları kesmemiş. Acaip tırsmıştım. :)) Oluyor demek ki böyle şeyler. Bu kadar güldük bizimde başımıza gelmez umarım :))

BAMBİ dedi ki...

Gelsin ya bişi olmaz seninkinide okurken güleriz :D adamı kızssansan hoşlandım densen felan kalbinemi tutururki ahahhahaahahhaha

Kaka Kuka dedi ki...

Kalbine mi tutururki ne demek ? :)

BAMBİ dedi ki...

Çok şey demek anlatamam yazmam şimdi çok uzun çok :D

Adsız dedi ki...


ben anladım bambi :D :P